CLINICA PICOS

Clinica noastra se bazeaza pe o echipa multidisciplinara, specializata in toate domeniile medicinii dentare. Avand o experienta de peste 20 ani, lucrari protetice realizate in premiera nationala, si ghidandu-ne dupa valori precum invatamantul continuu, etica si inovatie, putem reda functionalitatea si estetica, cei doi factori interdependenti care asigura un tratament corect.
Conf. Dr. Alina Monica Picos, profesor titular al disciplinelor “Proteza Partiala Fixa” si “Gerontologie” din cadrul catedrei de Protetica Dentara al Facultatii de Medicina si Farmacie “Iuliu Hatieganu” Cluj Napoca si Dr. Andrei Picos, specialist in protetica si estetica dentara, coordoneaza comunicarea interdisciplinara pe care se bazeaza fiecare caz complex.

Ne ghidam dupa valori precum:

Invatamantul continuuu
0%
Etica
0%
Inovatie
0%
Echipa noastra, in stransa legatura cu mediul academic, participa la numeroase cursuri internationale si nationale de perfectionare, fiind in contact permanent cu ultimele noutati si procedee medicale.
Utilizam aparatura de ultima generatie si materialele cele mai calitative pentru a asigura pacientilor nostri varianta minim invaziva adaptata fiecarui caz in parte, menajand tesuturile orale sanatoase.