PROTETICA DENTARA

Pentru orice pierdere dentara exista mai multe variante de tratament si alegerea pacientului vine ca raspuns la recomandarea medicului si conform educatiei sale in domeniu.
Conceptul clinicii noastre in realizarea protezelor dentare este cea moderna: respectarea organului dentar prin tratamente protetice minim invazive. Prin aceasta ne gandim in primul rand cum sa pastram structurile dentare sanatoase si cum sa restauram pierderile cu minimum de sacrificii in preparatiile dentare sau fara preparatii dentare, aplicand metode moderne.

Conform acestui concept, atunci cand diagnosticul o permite, preferam recomandarea variantele protetice supraimplantare care respecta integritatea dintilor restanti si a celor integral ceramice (fatetare ceramica) pentru a restaura optim functiile pierdute:

Estetica
0%
Masticatia
0%
Fonatia
0%
Autointretinerea
0%

In cazurile mai grave, in care nu se mai pot recomanda tratamente minim invasive, realizam tratamente protetice clasice.

Tratamentele protetice sunt realizate numai de medici specialisti in protetica dentara care colaboreaza cu specialistii in chirurgie, endodontie, parodontologie, ortodontie ai clinicii noastre pentru tratarea cazurilor complexe.

Confortul intraoperator si postoperator al pacientului este o preocupare continua in clinica noastra.